Bemutatkozás

A Provico Biztosításközvetítő Iroda a Generali Biztosító Zrt. ezüst fokozatú szerződött biztosításközvetítője. Szakterületünk a biztosítás és a pénzügyi tanácsadás gyermekjövő és nyugdíj kérdésekben.

Hová fordulunk, ha betegek vagyunk …?
A háziorvosunkhoz.

Kit keresünk fel, ha jogi problémánk van …?
Az ügyvédünket.

Kivel javíttatjuk az autónkat …?
Az autószerelőnkkel.

És mi történik, ha kárunk keletkezik? Kihez forduljunk, kit kérdezzünk, ki ad nekünk tanácsot? Ki ad megnyugtató megoldást az előre nem várt anyagi veszteségekre?
A biztosítási tanácsadó.

Ám sokba kerül a biztosítás! Miért? Az orvos, az ügyvéd, az autó nem kerül sokba?

A cég ügyvezetője, Nagy László 1990 áprilisa óta dolgozik a biztosítási szakmában. A 25 éves szakmai múlt alapján joggal mondhatjuk, hogy szakértelemmel nyújtunk felvilágosítást a biztosítók által meghatározott feltételekről, a jogi „útvesztőkről”. Számtalan elégedett ügyfél jelzi szakmai felkészültségünk, hozzáállásunk színvonalát.

Mobil irodánk Budapesten és vonzáskörzetében házhoz megy. Előzze meg a sorban állást! Nincs hosszú ideig tartó várakozás.

Csapatunk

Nagy László

Nagy László, üzletkötő, vezetőtanácsadó

Nagyné Hordós Katalin

Nagyné Hordós Katalin, adminisztrátor, üzletkötő

Objektív feltárást adunk a biztosítók szolgáltatásáról, a kárrendezés elveiről és annak gyakorlati ügyintézéséről. Szerződéskötés esetén gondoskodunk azok kezeléséről, időszakos felülvizsgálatáról, nyilvántartásáról, a díjfizetés felügyeletéről. Kárrendezéskor szoros kapcsolatot tartunk a biztosító és a biztosított ügyfeleink között. Kérésére részt veszünk a kárügyintézésben. Szakmai hozzáértéssel képviseljük az Ön érdekeit.

A munkánk a bizalomra épít. A biztosító szolgáltatásait Ön csak utólag, kár esetén tudja megítélni. A tanácsadó szerepe, hogy felvilágosítást adjon a szerződése szolgáltatásainak értékéről.

Szolgáltatásaink elérhetőségének bővítése érdekében 2010 áprilisában megnyitottuk képviseleti irodánkat.

Célunk, hogy a biztosítási szakma elismertségét javítsuk, és az üzletkötői munkát társadalmilag elismert szintre emeljük. Az ügynök, aki egy adott ügyet képvisel, ma inkább pénzügyi, biztosításszakmai tanácsadóként olyan szerződések kialakításán kell hogy dolgozzon, amely a korrekt tájékoztatáson és a törvényi háttéren nyugszik. Az információk teljes körű átadása révén elkerülhetők a kárrendezéskor felmerülő jogtalan igények miatti csalódás.